Life-style-bloggaajasta saattaa toisinaan tuntua, että aiheet ovat vähissä eikä uusia postausaiheita tahdo syntyä. Näin voi olla etenkin koronaepidemian supistettua omaa elinpiiriä. Ei hätää – tähän artikkeliin on koottu muutama hyvä vinkki, joita on mahdollista hyödyntää lifestyle-blogin postausaiheina.

Ajankohtaiset aiheet

Myös life-style-blogissa on mahdollista ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin. Tee se omasta näkökulmastasi ja käsittele aihetta hieman epätavallisesta näkökulmasta käsin. Näin tuot keskusteluun uusia näkökulmia. Kerro vaikka, kuinka koronaepidemia on vaikuttanut arkeesi ja millaiset keinot ovat auttaneet jaksamaan aiempaa eristäytyneemmissä olosuhteissa elämistä tai kerro millaisia maskeja olet käyttänyt epidemian aikana. Maskit on mahdollista mätsätä omaan asuun ja tällaiset vinkit ovat tervetulleita muotitietoisille lukijoille, etenkin hallituksen annettua maskisuosituksen.

Jos olet tehnyt epidemian aikana etätöitä, kerro vaikka siitä, kuinka työskentely on sujunut tai onko työskentelyn aikana sattunut kommelluksia. Moni kotona etätöitä tekevä ottaa mielellään myös vastaan oman työpisteen suunnitteluun liittyviä vinkkejä. Jos olet itse panostanut omaan työpisteeseen, jaa parhaat vinkkisi myös lukijoillesi.

Meikit

Meikit ja meikkaustutoriaalit kiinnostavat monia life-style-blogien lukijoita. Etenkin maskeja käytettäessä silmämeikin merkitys korostuu, joten tee blogiisi vaikkapa hyviä silmämeikin tekoon opastavia videoita. Opasta lukijoita vaihe vaiheelta ja esittele heille hyviä verkkokauppoja, kuten NYX Professional Makeup, joista meikit on helppo tilata suoraan kotiin myös koronaepidemian jyllätessä ympärillä. Kun ihmiset viettävät entistä enemmän aikaa kotona, on yhä useammalla aikaa myös harjoitella meikkaamista, joten nyt jos koskaan on hyvä aika keskittyä tarjoamaan hyviä meikkausvideoita!

Matkahaaveilu

Juuri nyt ei ole paras aika matkustaa, mutta matkahaaveilua ja nojatuolimatkailua voi tehdä aina! Siinä on myös se hyvä puoli, ettei nojatuolimatkailu vaadi lainkaan rahaa! Esittele lukijoillesi matkakohteita, joissa haluaisit käydä, kunhan vain korona hellittää sen verran, että matkustaminen on turvallista. Kerro mitä haluaisit nähdä ja kokea. Yritä innostaa myös lukijasi nojatuolimatkailemaan tai jakamaan kokemuksiaan sinua kiinnostavista kohteista!

Leffa- ja kirjavinkit

Korona on pakottanut monet ihmiset neljän seinän sisään. Tämän johdosta Netflixin kaltaiset suoratoistopalvelut ovat olleet kovassa käytössä ja leffa- sekä kirjavinkit tulevat monelle tarpeeseen. Jos olet nähnyt hyvän leffan tai lukenut hyvän kirjan, kerro siitä blogissasi muillekin. Kerro miksi pidit leffasta tai kirjasta, missä leffan voi katsoa tai kirjan lukea ja millaiselle katselijalle tai lukijalle se mielestäsi sopii. Älä kuitenkaan paljasta liikaa, jotta myös lukijasi pääsevät nauttimaan antoisista katselu- tai lukukokemuksista.