Perheblogit ovat suosittuja ja niitä onkin syntynyt viime vuosina lähes kuin sieniä sateella. Monet perhebloggaajat ovat kuitenkin myös lopettaneet bloginsa. Osa heistä on huomannut, että lasten kasvaessa blogin pitäminen ei ehkä enää tunnu luonnolliselta. Osa taas on saattanut kokea, että postausaiheet ovat vähissä eikä uutta sanottavaa enää oikein synny. Jos sinusta tuntuu, ettei bloggaaminen oikein suju ja että postausaiheet ovat vähissä, lue postauksemme, josta saatat löytää blogiisi sopivia postausaiheita ja uutta inspiraatiota.

Lastenjuhlat

Lastenjuhlat ovat hauska postausaihe, kunhan vain panostat juhliin, joissa riittää uusia ideoita. Esimerkiksi naamiaisteemaiset lastenjuhlat ovat kiva idea, joiden järjestäminen ei edes vaadi suuren suurta budjettia. Kivoja naamiaisasuja ja muita juhlatarvikkeita löydät osoitteesta partyking.fi ja tämän osoitteen jakaminen voi auttaa myös blogisi lukijoita. Samasta osoitteesta löydät niin koristeluun ja kattaukseen liittyviä tarvikkeita, hauskoja asuja kuin ulkoilmapelejäkin.

Voit jopa selata Partyking-verkkokaupan tuotteita juhlasi teeman mukaan. Tarjolla on esimerkiksi eri vuosijuhliin sopivia tarvikkeita, joita voit selata juhlakalun iän mukaan. Lapsillekin voi järjestää myös vaikkapa grillijuhlat tai baletista innostuneelle päivänsankarille vaikkapa ballerinajuhlat. Vaihtoehtoja on monia ja verkkokauppaa selaamalla voitkin saada uusia, hyviä ideoita ja inspiraatiota.

Koronaepidemia lapsiperheen silmin

Ajankohtaisista aiheista vallitseva koronaepidemia puhuttaa ja kiinnostaa monia. Pyri ottamaan aiheeseen uusi näkökulma ja käsittele sitä vaikkapa lapsiperheen näkökulmasta käsin. Kerro vaikkapa lasten etäopiskelusta tai kauniista kankaisista maskeista, joita lapsesi käyttävät ja jotka mätsäät lapsen asuihin sopiviksi.

Ehkäpä voit myös kertoa, kuinka arki sujuu karanteenissa lasten kanssa ja millaiset oivallukset ovat auttaneet perhettäsi selviämään tilanteesta täysissä järjissä. Millaisia tunteita tilanne on herättänyt ja mikä on auttanut jaksamaan? Millaisia kysymyksiä ja ajatuksia lapset ovat itse esittäneet tilanteeseen liittyen?

Usein postauksissa toimii näkökulma, jossa pyritään ratkaisemaan lukijoiden jokin ongelma ja tänä keväänä ja kesänä monessa lapsiperheessä on totisesti riittänyt haastetta vanhempien töiden ja lasten etäopetuksen yhdistämisessä eikä syksy tällä hetkellä näytä juurikaan helpommalta. Moni vanhempi on karanteenin aikana käyttänyt opetuksen apuna erilaisia opettavaisia sovelluksia, kuten matematiikkasovelluksia. Myös tästä aiheesta on mahdollista saada aikaan mielenkiintoinen postaus, josta on apua muille lapsiperheille.