Lastenvaatteita ostetaan monessa perheessä ainakin yhtä paljon, tai jopa enemmän, kuin vaatteita aikuisille. Lasten muoti on muuttunut merkittävästi vuosien aikana, ja nykyisin monet lastenvaatteet saattavat näyttää lähes samoilta kuin aikuisten vaatteet. Monessa perheessä lasten pukeutumisessa halutaan kuitenkin edelleen suosia ihania ja kirkkaita värejä, jotka piristävät harmaata vuodenaikaa, erityisesti syksyllä ja talvella. Lasten vaatteissa kestävyys ja monikäyttöisyys ovat tärkeitä valintakriteerejä ulkonäön lisäksi. Samat sanat pätevät myös lasten kenkiin. Kenkiä kertyy monen lapsiperheen eteiseen reilusti, sillä joka tilanteeseen on oltavat sopivat jalkineet. Laadukkaat kengät pitävät jalat kuivana ja lämpimänä säällä kuin säällä ja kestävät hyvin huollettuna pitkään. Vaikka kengistä huolehdittaisiin hyvin, kenkiä tarvitaan silti useammat. Ulkoiluun, sadekelille, arkeen ja juhlaan tarvitaan kaikkiin eri kengät ja varsinkin, jos lapsia on useita, kenkämäärä kasvaa äkkiä valtavaksi. Jos et halua, että sinua odottaa aina kenkäkaaos eteisessä, kannattaa miettiä, millaisia säilytysratkaisuja kengille on olemassa. Kun sinulla on asianmukainen säilytyspaikka kengille, ne pysyvät järjestyksessä ja löytyvät silloin kun niitä tarvitset.

Lasten kengät kannattaa säilyttää huolellisesti

Lastenvaatteita ja kenkiä hankitaan nykyisin valtavia määriä. Syitä tähän on monia, mutta selvää on ainakin se, että lapsetkin ovat nykyään tarkempia vaatteistaan ja kengistään. Esimerkiksi tietyt merkit ovat suosittuja lasten pukeutumisessa, mutta vaatteita ja jalkineita hankitaan edelleen paljon myös ketjuliikkeistä. Toinen syy on se, että päälle ja jalkaan laitettavaa yksinkertaisesti tarvitaan paljon, varsinkin välikausina, kun säät vaihtelevat auringonpaisteesta vesisateeseen. Kaikkia kenkiä ja vaatteita ei siis ole tietenkään mahdollista käyttää samaan aikaan vuodesta. Monessa kodissa kenkien määrä eteisessä ei kuitenkaan muutu vuodenaikojen vaihtuessa. Miten voit pitää tarvittavat kengät helposti saatavilla, mutta myös eteisesi siistinä ja järjestyksessä? Parhaat säilytysvinkit ovat yksinkertaisia. Ensimmäinen ja tärkeä neuvo eteisesi kenkäkaaoksen järjestämiseen, on ehdottomasti karsiminen. Kannattaa jättää eteiseen esille vain lapsen suosikkikengät ja pari muuta, tiettynä vuoden aikana ehdottomasti tarvittavaa kenkäparia. Näille kengille voi ostaa esimerkiksi säilytyskorin tai -hyllyn, johon kengät saa laitettua ovesta sisään astuessaan. Loput kengistä voi järjestää eteisen kaappiin, jos kaappitilaa on. Jos tilaa on kuitenkin vähän, syrjään laitettuja kenkiä ei edes välttämättä kannata säilyttää eteisessä, vaan niille kannattaa löytää säilytyspaikka muualta kotoa. Aina vapaata kaappitilaa ei kuitenkaan löydy muualtakaan kotoa. Tällöin kannattaa hankkia avuksi esimerkiksi kätevä kaappi tai lipasto.

Säilytyskalusteet tuovat järjestyksen kotiisi

Erityisesti lapsiperheissä tavaraa voi kertyä uskomattoman paljon ja siksi niiden järjestämiseen tarvitaan hyvä suunnitelma. Muuten lastenvaatteet, lelut ja kengät voivat olla yhtenä sekamelskana. Jos kotonasi on puutetta kaappitilasta, voit hankkia irtonaisen kalusteen tuomaan kaivattua lisätilaa tavaroille. Kaappeja ja lipastoja saat ostettua helposti ja edullisesti, ja voit itse valita, mihin huoneeseen haluat ne kotonasi sijoittaa. Säilytyskalusteet on helppo koota ja niiden käyttöönotto ei vaadi muita toimenpiteitä, joten ne tuovat avun säilytysongelmaan välittömästi. Arkesi helpottuu, kun tiedät vihdoinkin tarkalleen, mistä kaikki lasten vaatteet ja kengät löytyvät, etkä joudu kuluttamaan aikaasi tähän kiireisinä aamuina. Säilytyskalusteiden valikoima on laaja ja niin värejä kuin materiaalejakin on tarjolla useita. Joten tutustu siis valikoimaan ja valitse itsellesi ja kotiisi sopivat tuotteet. Funiture Box- verkkokaupasta löydät kaiken tarvitsemasi kotiisi. Huolellisesti valitut huonekalut ja sisustustarvikkeet on suunniteltu kestämään käyttöä ja tekemään kodistasi toimivan ja tyylikkään. Tutustu valikoimaan netissä ja tilaa tuotteet helposti kotiisi. Klikkaa nyt osoitteeseen furniturebox.fi ja löydä parhaat säilytysratkaisut kotiisi!